Om oss

Velkommen til Tannpaléet. Hos oss møter du tannleger, tannpleier og sekretærer med faglig engasjement og erfaring. Vi holder til i trivelige og lyse lokaler i Kristiansand sentrum.

Alle vi som jobber på Tannpaléet er fokusert på å gjøre tannlegebesøket til en mest mulig behagelig opplevelse for deg. Med vår erfaring, empati, høye kompetanse og satsing på moderne teknologi arbeider vi for å oppnå best mulig resultater for pasientene våre.

Et annet viktig prinsipp i vår behandling er at pasienten alltid skal informeres om de ulike behandlingsalternativer med kostnader, risiko og prognose for hvert alternativ. Dette er noe alle norske tannleger er pålagt gjennom pasientrettighetsloven.

Ingen behandlinger er evigvarende og for å unngå skuffelser og klagesaker er det også viktig at pasienten er informert om hvilke resultater som er realistisk i forbindelse med en behandling.

Dersom du ikke har en fast tannlege kan det være en god idé å kontakte Tannpaléet. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling – et komplett tannlegetilbud helt uten hull!

opp

opp