Resten av siden
Vanlige problemer

Smilet er en viktig del av personligheten vår og det er ofte først når vi mister en tann eller utsettes for skader på tennene at vi ser hvilken betydning de har.

 

Før i tiden var tannpine et vanligere problem enn det er i dag takket være at vi i tannhelseteamet nå vet mye mer om hvordan vi kan forebygge skader sammen med pasientene våre. Likevel vil enkelte fortsatt oppleve at det oppstår akutte problemer. Det kan f.eks være sterke smerter og hevelse i forbindelse med en visdomstann eller hevelse og ømhet i tannkjøttet. Andre plager som kanskje ikke er like akutte, men likevel plagsomme, kan være ising i tennene eller dårlig ånde.

 

I menyen til venstre vil du finne svar på mange av de problemene som vi kan hjelpe deg med om det skulle være behov for det. Er det andre spørsmål du ønsker svar på er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

Vi hjelper deg når du trenger det!

 

Akutte problemer vil alltid bli prioritert høyt hos oss. Som pasient hos oss kan du være trygg på at vi hjelper deg raskt om akutte problemer skulle oppstå. Takket være moderne digitale teknikker kan vi ofte stille en foreløpig diagnose via telefonen slik at vi allerede når du kommer har en plan for hva som bør gjøres.

Regelmessige brekninger over lang tid kan gi etseskader på emaljen.

Les mer

Munntørrhet øker risikoen for hull i tennene. Krydret mat og drikke brenner og svir oftere i en tørr munn.

Les mer

Misfarginger kan forårsakes av mat og drikke. En skadet tann kan også skifte farge.

Les mer

Hver tiende nordmann lider av tannlegeskrekk (odontofobi), men i dag kan vi tilby mye hjelp og lindring for den som er redd.

Les mer

Dagens moderne materialer og behandlinger kan hjelpe de fleste til å få tilbake utseende og funksjon til tross for at det mangler tenner.

Les mer

Vanligvis kommer de fram når du er mellom 18 og 25.

Les mer

opp

opp